Ce dulciuri îți plac?

Avem în portofoliu articole care acoperă toată gama de produse cunoscute sub numele generic de “dulciuri” la calități de excepție și prețuri decente, ambalate individual sau în vrac. În plus ne preocupăm permanent de lărgirea portofoliului de produse și furnizori pentru a veni în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră.

Susținere

Venim în sprijinul dumneavoastră finanțând și organizând Campanii de Motivare si Promovare menite să faca produsele cunoscute în piață și să limiteze posibilitatea formării stocurilor.

Ce produse te interesează?

Beneficiile distribuitorilor Gaitano:

Asigurăm transportul pe întreg teritoriul țării atât cu flota proprie cât și cu ajutorul colaboratorilor din domeniul transportului în 24-48 de ore de la lansarea comenzii.

Directorii noștrii regionali își cunosc foarte bine zonele pe care activează, astfel încât pot asigura o preluare promptă a comenzilor, oferind în același timp consultanță pentru lansarea unor comenzi echilibrate din punctul de vedere al cantității și diversității

Compania noastră dispune de un sistem propriu de integrare a comenzilor, de compunere și încărcare a paleților și de urmărire a livrărilor asigurând integritatea mărfurilor expediate și recepția facilă a mărfurilor odată ajunse la destinatar.